Tarot

Sjekk tarotkortenes betydning her, eller få dagens Tarot spådom ved å trekke kort nedenfor

Bestill ditt personlige horoskop i dag!

Her kan du raskt og enkelt bestille ulike personlige horoskop med veiledning og retningslinjer i de forskjellige fasene i ditt liv. Vi tar utgangspunkt i din fødselsdato, fødselsklokkeslett og fødested i din horoskoputregning. Det er trygt og enkelt å bestille, da summen blir trukket fra ditt mobilabonnement. 

Velg horoskop:

Bestiller:Kontakt:

Ring en av våre
ledige rådgivere

 

Anne Eidsaune

Jeg jobber som Klarsynt og kjenner på energiene til de jeg snakker med veldig sterkt.Jeg kanaliserer inn informasjon i form av intuisjonen min,da får jeg ofte bilder og ord som kommer til meg.Jeg bruker også tarot og orakelkort som veiledning,har direkte kontakt med spirits,engler og universet gjennom dem.Jeg er certifisert healer,der jeg jobber en del med farger og balansering av chakraene.Ellers gir jeg råd og veiledning basert på min egen livserfaring og det jeg har lært. Mitt mål er å være i lyset og kjærligheten,og spre kjærlighetsenergien til alle jeg møter på min vei.Vellkommen til en magisk sammtale med meg.

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 274
664

 

Christine

Christine Synsk/medial, ser och hör. Med över 25 års erfarenhet.Samtal/vägledning, direkt kontakt med andra sidan. Även djurkommunikation, ser försvunna djur. Andlig healing. Kan ge dig olika verktyg och nyklar för att växa som människa. Stor träffsäkerhet, snabb och klarsynt.

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 274
818

 

Izabela

Arbeider med en ren intuitiv kanal, kjenner fort din energi. Støtter deg i dine spørsmål angående din fremtid. Svensktalende.

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 274
548

 

Yrja

25 års erfaring Jeg er Yrja. Wiccaheks og runeleser. Klarsynt. Jeg ser dine muligheter. Tarot og Runer.

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 274
625

 

 
TarotOnline er en ledende aktør av spåtjenester på telefon og internett. Vi har mange rådgivere med forskjellig kompetanse. Våre rådgivere er mediale og benytter seg av hjelpemidler som tarotkort, pendel, runer samt andre teknikker. Du finner mer informasjon om hver rådgiver i oversikten over rådgivere. For å kontakte en rådgiver, ringer du 815 68 389 og trykker koden for din valgte rådgiver. Du blir da satt i direkte kontakt med rådgiveren. Tjenesten koster 32,90,- per minutt fra du får svar. Fakturagebyr på kr 45 tilkommer, samt startavgift på kr 59.
Kundeservice: post@minfremtid.no, 815 68 255. Åpningstider fra 10:00 – 14:00, mandag til torsdag. Ans: Pregonor AB