Tarot

Sjekk tarotkortenes betydning her, eller få dagens Tarot spådom ved å trekke kort nedenfor

Bestill ditt personlige horoskop i dag!

Her kan du raskt og enkelt bestille ulike personlige horoskop med veiledning og retningslinjer i de forskjellige fasene i ditt liv. Vi tar utgangspunkt i din fødselsdato, fødselsklokkeslett og fødested i din horoskoputregning. Det er trygt og enkelt å bestille, da summen blir trukket fra ditt mobilabonnement. 

Velg horoskop:

Bestiller:Kontakt:

Ring en av våre
ledige rådgivere

 

Khibra - Ekte spådame

Egyptisk spåkone, vi har spådd i 5 generasjoner. Veileder deg i alle livets valg og utfordringer. Hos meg kan du stille alle spørsmål.

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 274
751

 

Gun - Nå tilbake på telefon

Jeg har vært medial siden jeg var liten. Har gått i arv i generasjoner. Jeg hjelper deg som erfaren: -Klarsynt med sterk intuisjon, healing, medium og livsveileder. Jeg er opptatt av at du skal få en livsutvikling og nå dine mål. Er 100% ærlig og gir deg råd og sier kun det jeg ser. Meget Gode tilbakemeldinger Ser frem til en samtale med nettopp deg!

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 274
522

 

Anette

Synsk Tarotist med livslang erfaring. Empatisk. Arbeider med åpen kommunikasjon og samtale. Er også diplomert helserådgiver med taushetsplikt. Snakker svensk, engelsk - og litt norsk. Varmt velkommen med dine spørsmål!

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 274
723

 

Bella* PsychicMedium* Klarsynt

28 års erfaring. Rådgivning som gjør en forskjell i livet ditt! Født synsk. Kjenner dine energier. Får til meg det som er viktig for deg. Sender healing du ønsker. Forøyde kunder som vender tilbake. Prøv du også!

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 274
644

 

 
TarotOnline er en ledende aktør av spåtjenester på telefon og internett. Vi har mange rådgivere med forskjellig kompetanse. Våre rådgivere er mediale og benytter seg av hjelpemidler som tarotkort, pendel, runer samt andre teknikker. Du finner mer informasjon om hver rådgiver i oversikten over rådgivere. For å kontakte en rådgiver, ringer du 815 68 389 og trykker koden for din valgte rådgiver. Du blir da satt i direkte kontakt med rådgiveren. Tjenesten koster 32,90,- per minutt fra du får svar. Fakturagebyr på kr 45 tilkommer, samt startavgift på kr 59.
Kundeservice: post@minfremtid.no, 815 68 255. Åpningstider fra 10:00 – 14:00, mandag til torsdag. Ans: Pregonor AB