Tarot

Sjekk tarotkortenes betydning her, eller få dagens Tarot spådom ved å trekke kort nedenfor

Bestill ditt personlige horoskop i dag!

Her kan du raskt og enkelt bestille ulike personlige horoskop med veiledning og retningslinjer i de forskjellige fasene i ditt liv. Vi tar utgangspunkt i din fødselsdato, fødselsklokkeslett og fødested i din horoskoputregning. Det er trygt og enkelt å bestille, da summen blir trukket fra ditt mobilabonnement. 

Velg horoskop:

Bestiller:Kontakt:

Ring en av våre
ledige rådgivere

 

A Gro Anita - Fra TV og media

Gro Anita er endelig kommet tilbake! hun er en av de virkelig sterke kvinnene i verden. En helhjertet "trollkvinne" med et klarsyn som ser rett inn menneskers dypeste emosjoner og fremtid. Hun jobber med sine egne energier og evner på en måte som viser hvor naturlig det meste som skjer oss er. Plutselig står en tidligere utfordring helt klart for en, uten at man skjønte hva som egentlig skjedde. Hun bruker ikke hjelpemidler, men noen ganger anser hun det som hensiktsmessig å "spørre" kortene.. Gro Anita er ei dame som sjenerøst gir av sin kraft til andre, slik at de kan få gro sine egne krefter. "Trollkvinnen" er den feminine kraften, og går hele veien der de fleste andre velger å gi opp. Hun er kjent fra tv og media, er født klarsynt, og har jobbet med dette i over 20 år. Velkommen til en samtale Du kan spørre om alt.

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 274
847

 

Gem

Gir åndelig rådgivning gjennom en ren kanal opp til andre siden. Har 2-årig utdannelse som medium og healer. Grunder og rådgiver.

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 274
840

 

Harriet - Din fremtid og lykke

Klarsynt, ærlig og seriøs. Med 25 års erfaring vil jeg hjelpe deg med relasjoner, jobb og økonomi. Velkommen til en samtale! Svensk

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 274
187

 

Kari - Psykisk-healer/tarotist

Hjelper deg gjerne med,tarot/klarsyn,kjærlighet,jobb,økonomi.gode tilbakemeldinger på tid..sertifisert tetha healer/coach

Les mer her
Ring:
Tast kode:
kr 32,90 pr. min
815 68 274
778

 

 
TarotOnline er en ledende aktør av spåtjenester på telefon og internett. Vi har mange rådgivere med forskjellig kompetanse. Våre rådgivere er mediale og benytter seg av hjelpemidler som tarotkort, pendel, runer samt andre teknikker. Du finner mer informasjon om hver rådgiver i oversikten over rådgivere. For å kontakte en rådgiver, ringer du 815 68 389 og trykker koden for din valgte rådgiver. Du blir da satt i direkte kontakt med rådgiveren. Tjenesten koster 32,90,- per minutt fra du får svar. Fakturagebyr på kr 45 tilkommer, samt startavgift på kr 59.
Kundeservice: post@minfremtid.no, 815 68 255. Åpningstider fra 10:00 – 14:00, mandag til torsdag. Ans: Pregonor AB